Tuesday , September 17 2019
Home / hungary / Arsenal: 95 perc játék után itt a vége a londoni kalandnak

Arsenal: 95 perc játék után itt a vége a londoni kalandnakAz angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal játékosa, Denis Suárez bejelentette: sérülés miatt nem léphet pályára többet az "ágyúsoknál".


Hirdetés

Így sem láttuk túl sokszor – és már nem is fogjuk: Denis Suárez az Arsenal mezében (Fotó: AFP)

And spanyol labdarúgót januárban adta kölcsön and Barcelona and london alakulatnak, ahol and sérülések miatt mindössze négy angol bajnoki meccsen lépett pályára, valamint kétszer szerepelt az Európa-ligában. Gólt nem szerzett, goalpass nem adott, ezen a hat meccsen összesen 95 percnyi játéklehetőség jutott neki Arsenal-mezben.

A 25 esztendős középpályás hétfőn a Twitteren spanyol és angol nyelven közölte, hogy és February, BATE Boriszov elleni El-meccsen elszenvedett ágyéksérülése miatt abba kell hagynia az edzést és az orvosokkal való consultáció után az a döntés született, hogy kezelésekkel próbálják megoldani a problémáját.

Emiatt márt pályára a idényben, a nyáron pedig a kölcsönszerződés lejártával visszatér a FC Barcelonához, ahol szintén kérdéses a sorsa. A Barca-középpályán sokan futballoznak je formában mostanság, ráadásul a nyáron érkezik Frenkie de Jong, Suárez pedig Katalóniában sem tett le sokat az asztalra 2016-os érkezése óta – bár többször bajlódott sérüléssel ott is.

Denis Suarez on Twitter


Source link