Thursday , July 18 2019
Home / hungary / Halle Berry by harry bordáját törte and John Wick 3 miatt

Halle Berry by harry bordáját törte and John Wick 3 miattDe így is hálás ezért a kemény időszakért, mert az edzések magabiztosabb, fiatalosabb és energikusabb emberré alakították.

Halle Berry Instagram oldaláról tudhatják and rajongók, mennyire komolyan vette and John Wick háromra való felkészülést.

"Sosem edzettem ilyen keményen" – írta ősszel az Instán a színésznő, majd így folytatja: "A határaid feszegetéséhez a legalkalmasabb módszer, ha szerepelni fogsz a John Wick 3-ban. And mostan edzések a fizikai feljavuláson túl magabiztosabb, fiatalosabb és energikusabb emberré alakítottak engem, és rájöttem arra is, ha egy edzőteremben te vagy a legfittebb, akkor rossz teremben vagy! ”

Berry az Extra magazinnak most pedig azt is elárulta, hogy a kemény felkészülés komoly áldozatot is követelt, ugyanis három bordáját is eltörte.

"Nem tudom, hogy történt, gyakorlás közben három bordámat törtem, de olyan ez nekem, mint egy becsületjelvény. Törött csonttal dolgoztam egy ideig, még már nem tudtam megmozdulni ”- mesélte az 52 éves színésznő.

And John Wick: 3. felvonás – Parabellum május 16-án debütál and magyar mozikban.


Source link