Sunday , September 22 2019
Home / hungary / Új műsorvezető and Mokkában – Hírműsorokban láthattad 15 évig – Hazai sztár

Új műsorvezető and Mokkában – Hírműsorokban láthattad 15 évig – Hazai sztárJövő hétfőtől and TV2 képernyőjén soha nem látott párossal várja a Mokka a nézőket. Május 6-án rendhagyó módon két férfi lesz a műsorvezető, Istenes László mellé Takács Bence csatlakozik.

Takács Bencét az elmúlt 15 évben főként hírműsorok arcaként ismerhettük meg, 2004-ben és Duna TV sportriportereként kezdte televíziós pályafutását;

takacs-bence

Photo: Facebook / Takács Bence

A csatorna közleménye szerint az új páros izgalmas tematikával készül, többek között női dolgokról, amikhez férfi szemmel közelítenek. Takács Bence and kétgyermekes apuka könnyedebb oldalát is megmutathatja, és már most látszik, hogy gyorsan megtalálta a közös hangot műsorvezetőtársával. Legalábbis ami and gyerekek kérdését illeti, de egyéb témákban heves vitákra és vitriolos beszélgetésekre is számíthatunk a két műsorvezető szókimondó stílusából és vérmérsékletéből adódóan.

A 37 éves Bence érkezésével már öttagúra bővült és a TV2 Mokka műsorvezető csapata, amely minden hétköznap reggel 6: 15-től várja a nézőket a képernyők elé.

A TV2 híradósai egykor és most

Emlékszel még and Tények régi arcaira? Képes összeállításunkban nemcsak azt tudhatod meg, mennyit változott Stahl Judit és élete, hanem azt is, mi lett a TV2 többi egykori híradósával.


Source link