Thursday , September 19 2019
Home / netherlands / Jansma lijkt einde carrière Robben aan te kondigen: "Hij stopt"

Jansma lijkt einde carrière Robben aan te kondigen: "Hij stopt"Kees Jansma weet het zeker: Arjen Robben is on dit seizoen profvoetballer-af. De 35-jarige routinier is on een lange blessure op de weg terug bij Bayern München, maar de voormalig perschef van het Nederlands elftal is ervan overtuigd dat hij niet aan een nieuw avontuur begint.

Robben staat al sinds november aan de kant met een heupblessure en zondag tegen 1. FC Nürnberg voor het eerst in maanden weer op de bank. Robben is gelin aan de Japanse competitie, de zandbak, maar ook aan de Eredivisie. Zover komt het niet, weet Jansma zeker.

"Hij stopt", zegt de presentator stellig bij Natafalen Op FOX Sports. Analist Kenneth Perez vraagt ​​om bevestiging van Jansma. "Of ik het zeker weet? Ík wel, ja. Of Robben het zeker weet, weet ik niet", krabbelt Jansma toch weer iets terug. "Dat is in ieder geval nieuws, denk ik", reageert Perez.

Perez vindt het jammer als Robben on dit seizoen stopt. "Ik was analist in Duitsland bij de wedstrijd tussen Nürnberg en Bayern München. Ik ving een glimp op van Arjen Robben, maar helaas voor hij op de bank. Ik hoop toch echt het werk ziet. "


Source link