Thursday , July 18 2019
Home / norway / Jessica Simpson – – Nå viser hun endelig frem datteren

Jessica Simpson – – Nå viser hun endelig frem datterenTidligere denne uken ga Jessica Simpson (38) sine 4,6 millioner følgere på Instagram en sniktitt på datteren Birdie Mae, som kom til verden i mars.

Den gang var det imidlertid vanskelig å se hvordan lille Birdie så ut, men fredag ​​kveld delte Jessica et nytt bilde av sin nye øyensten.

På bildet er en måned gamle Birdie lys våken, og følgerne får en klar formening om hvordan hun ser ut. Det kan nesten også se ut til at den lille skjønnheten smiler til kameraet.

– Ruller inn i helgen, skriver den nybakte trebarnsmoren tilhørende bildet, etterfulgt av datterens navn.

I have no idea about 280 000 likerklikk, og kommentarene om hvor skjønn den lille babyen er, renner inn.

Avslørte fødselen

Det var også på Instagram at superstjernen delte nyheten om at Birdie hadde kommet til verden. Sammen med et bilde av storeøster Maxi (6), som holdt den nyfødte babyens hånd, fortalte sangfuglen at lille Birdie Mae Johnson til den denne denne mars 19 mar, og at hun veide hele 4, 9 kilo.

Først en måned etter fødselen delte Jessica Simpson de første bildene, hvor man fikk et glimt på datteren.

Den stolte moren publiserte tre bilder, hvor det første viser en lykkelig familie på fem som feirer sin første påske med babyen.

I tillegg delte Jessica et nærbilde av Birdie i fredfullt ligger og sover i en nydelig blomsterkjole, og et av storeøster Maxi, som stoler poserer ved vider i babysengen i matchende blomsterkjole.

38-åringen viser stadig frem blinkskudd fra hverdagen med fansen, men stadig mål tåle kritikk for det hun velger å dele. I tidligere denne måneden, da hun stolt viste frem en full flaske med morsmelk.

Dette falt imidlertid ikke i god jord hos alle, og kommentarfeltet kokte mildt sagt over av både positive og negative kommentarer fra følgerne.

– Dette er hva suksess kjennes ut som, skrev Jessica under bildet.

DEN GANG DA: Eric Johnson har john ektemannen har tre barn sammen. Her med sønnen Ace Knute og datteren Maxwell Drew. Photo: NTB Scanpix
DAY GANG DA: Eric Johnson har tre barn sammen. Her med sønnen Ace Knute og datteren Maxwell Drew. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

I hardt vær

Selv om trebarnsmoren ble hyllet av stjerner som hilary duff (31) og Lena Dunham (32), var det ifølge Mirror flere som flow seg nær av innlegget til Jessica.

– Alle gjør det de må for å mate babyen sin. Bare husk at det ikke er feil hvis du ikke pumper eller ammer. Det er bare feil hvis du ikke mater babyen i det hele tatt, skrev en frustrert mor i kommentarfeltet.

– In the forest noen and in the case of the commensurate of the detention of men and women in the men's case. Hva er galt med dere? Fortelle mødrene som ikke kan amme at feiler, og at de ikke prøvde hardt nok? Tuller dere med meg? skrev en annen.

Det skal riktignok sies i det var flere mødre som flow stjernen i forsvar i kommentarfeltet. Blant annet ble det skrevet at man skal ha lov til å være stolt, nettopp fordi det ikke er skrevet i stein at alle klarer det.

LES OGSÅ: Ser du hvorfor dette bildet gikk viralt?

Lik Se og Hør på Facebook


Source link