Sunday , September 22 2019
Home / norway / «Paradise Hotel» -Kristian Renè – – «Paradise Hotel» -Kristian Renè er blitt pappa for første gang

«Paradise Hotel» -Kristian Renè – – «Paradise Hotel» -Kristian Renè er blitt pappa for første gangI desember kunne tidligere «Paradise Hotel» Kristian Renè Johansen avsløre den glade nyheten om at han og kjæresten Michelle Misia Ingvaldsen ventet sitt første barn sammen.

Nå er ventetiden over.

Det avslører Kristian Renè selv på sin Facebook-profil, mens kjæresten Michelle har delt den glade nyheten med følgerne sine på Instagram.

Der avslører også sistnevnte at paret har fått en liten jente sammen.

You can contact us for more information about Kristian Renè søndag kveld.

MIMRER: Kristian René Johansen gjester ukas «Pærra-preik», og får se bildene fra hans aller første innsjekk, øyeblikket han faktisk husker best fra sin lange «Paradise» -karriere. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch

Se hele programmet her: https://youtu.be/bkgpz8K0tqs
Vis mer

Store forventninger

Den lille jenta er «Paradise Hotel» – første barn, mens kjæresten har en sønn fra før av – noe som har ført til Kristian René allerede har fått seg litt på rollen som pappa.

– Jeg har store forventninger og er veldig spent. Det blir et helt nytt liv og en veldig stor forandring, kunne «Paradise» -profilen før jul, og til til paret hadde begynt å forberede seg ved å kjøpe inn litt babyklær til det kommende familiemedlemmet.

SJEKKER INN IGJEN: Deltakerne fikk seg en liten overraskelse da så hvilken «legende» som sjekket inn på «Paradise Hotel». Video med tillatelse fra TV3
Vis mer

"Paradise" -forlovelse

Det var gjennom TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel» at Kristian Renè bemerket seg som en av deltakerne.

Han var deltaker i både fjerde og femte sesong, i tillegg til han gjorde en snarvisitt under kåringen av Mr. Miss Paradise i sesong syv. I fjor var han igjen å se på tv-skjermen da han nok en gang sjekket inn i det velkjente tv-programmet.

Den selverklærte «president of the Paradise Hotel» gjorde comeback på kjent vis, null rullende inn i en gigantisk kake – på samme måte som de tidligere gangen han har sjekket inn.

Før fjorårets deltakelse var det för över den den energiske nordlendingen sist var med i «Paradise Hotel», da han røk ut like før finalen.

– Jeg fikk et fint inntrykk av de andre deltakerne, og jeg ble godt tatt imot. Men jeg har vokst litt i fra hele atmæren der. Hva skal jeg si .. Altså, jeg merket at jeg hadde blitt eldre, sa han til Se og Hør i fjor.

Kristian Renè gjorde mange oppsiktsvekkende valg under sine tidligere besøk inne på skandalehotellet, og han fikk både venner og uvenner blant de andre gjestene.

Han har mildt sagr sørget for å gjøre seg selv bemerket, spesielt da han endte opp med tå til för til Tina Skovdal inne på hotellet i 2013.

Duoen fant lykken inne på hotellet, men forlovelsen ble brutt etter få måneder.

LES OGSÅ: Ser du hvorfor bildet gikk viralt?

Lik Se og Hør på Facebook


Source link