Thursday , September 19 2019
Home / norway / Pink – – – Har gått til parterapi i nesten 17 år

Pink – – – Har gått til parterapi i nesten 17 årStjerneartisten Pink (39) eller Alecia Beth Moore, I hun egentlig heter, giftet seg med Carey Hart (43) i 2006.

I ntt intervju med Carson Daily på «Today Show», avslører sangfuglen at hun og mannen har fått hjelp til håndtere ekteskapsproblemer gjennom nesten hele forholdet.

– Carey og jeg har gått til parterapi omtrent alle 17 år vært sammen, forteller Pink, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIEN: Her family has a great honey with Pink, ectemannen Carey, Jameson and Willow. Photo: NTB scanpix
FAMILIEN: Her er hele familien samlet med både Pink, ektemannen Carey, sønnen Jameson og datteren Willow. Photo: NTB scanpix
                Vis mer

Problematisk ekteskap

Tidligere i år feiret ekteparet, som sammen har datteren Willow Sage (7) og sønnen Jameson Moon (2), 13 år som mann og kone. Men Pink og Carey har ikke akkurat hatt et forhold uten dramatikk.

I 2008 annonserte duoen at de skulle separere seg, noe blant annet ble brukt som en inspirasjon til popstjernens album «Funhouse». Paret fant derimot tilbake til hverandre året etter.

Grammy-vinneren forteller i intervjuet i det er terapien som har reddet ekteskapet.

– Det er den eneste grunnen til at vi fortsatt er sammen, forteller hun og legger til:

– Vi kommer fra ødelagte familier begge, og vi hadde ingen rollemodell for hvordan vi skulle holde familien sammen og leve et vanlig liv. Det er ingen bok som sier «slik gjør du det», så vi går til parterapi og det fungerer.

Saken fortsetter nedenfor.

ARTISTEN PINK HAR VED FLERE ANLEDNINGER TATT TIL MOTMÆLE MOT NETT-TROLL. MEN HØR KOMMENTAREN SOM FIKK HENNE TIL Å GRÅTE. VIDEO: The Ellen DeGeneres Show / Viaplay. Vis mer Vis mer
Vis mer

Åpenhjertig

Paret møttes i 2001 under X-Games og følelser begynte raskt å oppstå mellom dem. De forlovet seg i 2005, og året etter ble de rette ektefolk. Siden den gang, de tidligere nevnt, hatt to pauser i forholdet.

Har ele l æ har har har har har har har har har å har har har Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard Guard

– Det skjer at jeg titter på ham, og da tenker jeg at han er den mest omtenksomme, logiske og tilstedeværende personen. Han er som en clippe. Han er en god mann, og en god far, sa hun til avisen, og fortsatte:

– Og så har vi gangene hvor jeg ser på ham og sier: Jeg har aldri likt deg. Det er ingenting ved deg jeg liker. Vi har ikke noe til felles. Jeg liker ikke den samme dritten du liker. Jeg vil aldri se deg igjen, forklarte hun.

På tross av ambivalens tilknyttet ektemannen, fortalte Pink også for det blå bedre – selv om det går på bekostning av andre ting.

– This is the etter [at vi har kranglet] er alt bra. Så hender det at jeg ikke har sex på et år. Er denne senga død? Er dette slutten? Vil jeg ha ham? Vil han ha meg? Monogami er jobb. Men man gjør den jobben, og så blir alt bra igjen, delte hun ærlig.

Saken fortsetter nedenfor.

Hevnet seg på ektemannen

Når det oppstår krangler og uenigheter i ekteskapet, er ikke popstjernen redd for å få utløp for frustrasjonen. Det blant annet tydelig i februar, da Grammy-vinneren ble grillet i gjest hos Ellen DeGeneres under leken «Burning Questions».

På spørsmålet «Hvordan er den dummeste måten du har skadet deg selv på?», Svarte nemlig Pink følgende:

– Ved å kutte i stykker dekk!

Saken fortsetter nedenfor.

ØDELA DEKK: Pink har tidligere fortalt at hun kuttet i stykker dekkene til ektemannen Carey i frustrasjon. Photo: NTB Scanpix
ØDELA DEKK: Pink har tidligere fortalt at hun kuttet i stykker dekkene til ektemannen Carey i frustrasjon. Photo: NTB Scanpix
                Vis mer

– Hvor gammel var du ?, spurte Ellen.

– Det er ikke så lenge siden, svarte hun, og la til at det var ektemannens bildekk det var snakk om.

– Det skjedde på Thanksgiving (i november, journ.anm.). Ferier er stressende, fortsatte Pink – til stor the latter fra salen.

– Hvor mange dekk ødela du?

– Jeg kom meg gjennom det første uten problemer, men så gikk det litt mer trått på det neste. Dekkene hans er veldig tykke, så jeg traff metalldelen og kniven skar rett gjennom hånden min. Jeg måtte sy 13 sting.

– Men jeg trengte ikke bedøvelse. Jeg følte ikke noe som helst, lo popstjernen.

LES OGSÅ: Viser seg etter den mystiske forsvinningen

Lik Se og Hør på Facebook


Source link