Wednesday , May 22 2019
Home / norway / Redningsaksjon i Loen: Kvinne omkom i ulykke

Redningsaksjon i Loen: Kvinne omkom i ulykkeREDNINGSAKSJONEN: Det har i ettermiddag pågått en redningsaksjon ved gondolen i Loen. En luftsportutøver er hentet ut et hopp fra fjellet Hoven Photo by Thomas Thaule, Fjordingen

En kvinne i 20-årene omkom i en luftsportulykke i Loen i ettermiddag. De nærmeste pårørende er varslet, bekrefter Vest politidistrikt.

– Fallskjermhopperen er erklært død. Avdøde er ikke formelt identifisert, men politiet har informasjon om avdøde er en norsk kvinne i 20 årene. På bakgrunn av dette er varsling av pårørende iverksatt. Avdøde vil bli obdusert. Det vil ikke bli gitt ytterligere opplysninger om hendelsen nå. The politician and the politician of the Nordfjord, who have been in charge of the Armed Forces and the Politics Department and the press in 19.15-tiden, are all on the forhold.

VG får bekreftet av politiet at de nærmeste pårørende er varslet.

Tips oss

Politiet har omtalt kvinnen som fallskjermhopper.

VG får bekreftet fra flere som har vært invert i redningsoperasjonen, at kvinnen ikke er fallskjermhopper, men en luftsportutøver.

VG har fått opplyst kvinnen fløy en speedglider som er en videreutviklet paraglider.

Hoven er et populært utgangspunkt for luftsport. Kvinnen skal i følge VGs kilde ha gått i veggen rundt 300 meter under toppen, ved gondolbanen i Loen.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge coordinerte redningsmannskapene. Både alpin redningsgruppe, legehelikopter og redningshelikopter fra Florø har vært brukt i redningsaksjonen.

Vest Politidistrikt meldte ved 16-tiden søndag at nødetater, luftambulanse og redningsmannskap var på stedet og på vei opp til hopperen.

Den skadede hopperen ble hentet ut av fjellet av redningspersonell som klatrert og rappellerte ned til kvinnen.

Luftsportmiljøet opplever fjellet Hoven i Loen som et trygt og fint fjell å hoppe fra. In addition to 1000 meters of gondolbanen I have been able to use the 2017 har gjort det enkelt å tag opp til platået som er utgangspunkt for utøverne. Svevene kan sees fra den populære gondolbanen og fra området under fjellet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder


Source link