Tuesday , July 23 2019
Home / norway / Samsungs nye TV er ment for «generasjon mobiltelefon»

Samsungs nye TV er ment for «generasjon mobiltelefon»Med modeller som The Frame og The Serif har Samsung vist at de ikke er redde for å eksperimentere med vår tradisjonelle oppfatning av hvordan et fjernsyn skal se ut og oppføre seg. Nå prøver de seg på enda noe nytt med The Sero – en vertikal TV påtenkt de yngre generasjonene.

Det sier seg jo selv at en slik TV vil gjøre en mye bedre jobb med video og annet innhold lagd for høydeformatet, altså slikt som vi normalt sett konsumerer på smartmobilen vår. Derfor kommer også TV-en med slikt som NFC for kjapp paring og funksjoner som skal gjøre det enkelt å speile mobilskjermen til TV-en.

Og skulle man bli lei av å se instagramvideoer, er det fullt mulig å se vanlig innhold på den 43-tommeren også. Skjermen kan snurre på sin egen akse og fungerer da i en vanlig TV ment for det konensjonelle 16: 9-formatet.

Helt Spesiell Fot


Photo: Samsung

At dette ikke er en TV ment for veggen skjønner vi når vi ser den spesielle integrerte «reklameplakat» -foten – The Sero skal på sett og vis være et møbel i seg selv. Ifølge Samsung is the day of life at 60 and watts 4.1-kanals høyttaleroppsett.

Tanken er den den også vil kunne fungere som en slags musikkstrømmesentral eller høyttaler for musikk man har på mobilen.

I skrivende stund vet vi dessverre ikke om dette er en modell Samsung planer om å dytte ut globalt.

Enn så lenge ser det ut til at den kun vil være tilgjengelig på det sør-koreanske hjemmemarkedet når den visstnok slippes mot slutten av mai måned.

Der er prisen satt til 1,89 millioner won, noe som er i overkant i 15 000 norland kroner.

Dette er The Frame
En usedvanlig stuevennlig TV >>>

(Kilde: The Verge)


Source link