Sunday , September 22 2019
Home / romania / Telefonul pliabil Motorola RAZR primeşte cele mai credibile randări de până acum + imagini cu ambalajul său

Telefonul pliabil Motorola RAZR primeşte cele mai credibile randări de până acum + imagini cu ambalajul săuUrncă de la primele zvonuri despre telefoanele pliabile but brandurilor mari, and apărut şi Motorola în ecuaţie cu propria sa versiune de RAZR. Telefonntoarcerea celebrului telefon cu clapetă și corp subţire se va face printr-un terminal pliabil, în sus în acest an cu dotări midrange. Până atunci într-o serie de randări noi.

Moto RAZR Fold

Ele provin de la Slashleaks nui nu avem nici o garanţie c ar ar authentiicei, dar par să fie apropiate de precedentele concepte. The treasury is RAZR-ul cel clasic e punct de pornire, fie şi numai prin mărimea acelei "bărbii" a telefonului. Având în vedere cât de subătre acest Moto RAZR 2019, probabil acolo stau componentele mai importante.

Moto RAZR 2019

I am looking forward to seeing your device, taking care of your ASUS ROG Phone. Până felul în care sunt plaat cablurile, căştile şi încărcătorul în acea prismă similar to ROG Phone. Moto RAZR 2019 vine la pachet cu un încărcător, USB cablu, şi un adapter de la USB Type-C şi port de 3.5 mm. And the remarca and the presenţa unui soi de dock la pachet.

Moto RAZR 2019

Avo şi randare în care vedem telefonul din spate, pliat şi ne dăm seama cât de compact este de fapt. Nu e foarte clar totuşi din aceste randări dacă Moto ăi i ecranul extern, sau doar pe cel intern pliabil pe mijloc. Ultimele scăpări au arătat că noul Moto RAZR 2019 va avea Processor Snapdragon 710, 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Aşteptăm acum şi photo hands on mai convingătoare.

Moto RAZR 2019

M -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202


Source link