Sunday , July 21 2019
Home / romania / Topul celor mai bune telefoane disponibile pe piață – Stiri pe surse

Topul celor mai bune telefoane disponibile pe piață – Stiri pe surseCel mai bun iPhone

Cel mai bun iPhone nu e nici cel mai mare, nici cel mai scump. XS are dimensiuni medii, avand diagonala de 5,8 inci, este subtire are specificatii foarte bune, astfel ca ofera cel mai bun raport calitate-pret dintre telefoanele Apple.

Sistemul de recunoastere faciala Face ID celi mai bun de pe piata, sistemul dual de camere este foarte, la fel ca procesorul A12 Bionic. De asemenea, poti controla smartphone-ul din gesturi.

About us to update the Apple update on the XS timp de cinci, or to do more or more multi decat or alt brand. Phoneul are spatele din sticla your marginile din metal, design-ul fiind unul de lux.

Cel mai mare dezavantaj e pretul: costa 5,000 de lei. This is a long-term battery pack that can be used to charge your mobile phone and the function of cum trebuie at the mobile phone user.

iPhone XS are incredible wireless, so you can check out your incarcare rapida.

  • Pret la pounds: 5,000 de lei
  • De ce sa il cumperi: daca vrei cel mai bun iPhone
  • De ce sa nu il cumperi: totusi, costa cat jumatate dintr-o masina second-hand

Cel mai bun phone cu Android

Pixel 3 de la Google arata bine, dar design-ul nu e la fel de modern ca cel al competitorilor sai, mai ales ca ecranul nu ocupa toata partea frontala.

Spatele e facut din sticla, insa se zgarie si se murdareste mai usor decat telefoanele mentionate anterior. Chiar si asa, tele poate fi manevrat usor cu o singura mana, iar display-ul Full HD are about diagonala 5.5 inci si tehnologie OLED.

Potrivit sursei citate, vei cumpara Pixel 3 pentru software. Fiind realitat de Google, a partea de sistemul de operare Android pur, ceea ce inseamna ca nu e aplicata nicio interfata care sa ingreuneze experienta utilizatorului.

Ai functii precum Smart Compose pentru Gmail softul merge mult mai bine si mai curat decat oricare altul. Poate ca la fel de important, Google face prima oara update-ul la Android la telefoanele sale.

You can enjoy the singura camera in your room, the face-to-face camera is available as well as a full-size camera, but you can also take care of your camera.

De asemenea, phone face poarte bune in nigh sight module. De fapt, singurul care descurca mai in conditii de luminozitate scazuta e Mate 20 Pro.

Per total, smartphone-ul e foarte bun, numai ca batie te cam lasa dupa 18-20 de ore de utilizare. Pixel 3 with incarca wireless.

  • Pret la pounds: 3.250 de lei
  • De ce sa-l cumperi: Daca vrei cea mai buna experienta Android pe un telefon mai mic
  • De ce sa nu-l cumperi: Daca vrei ca bateria sa te tina mult

Cel mai bun raport calitate-pret

Daca ai buget mai mic, dar tot vrei sa ai un telefon de top, OnePlus 6T este cea mai buna optiune.

Are un ecran OLED performant, cu resolutie HD si diagonala de 6,41 inci. Un "Notch" ca o mica fereastra adaposteste camera queue. Phoneul e realizat din metal si sticla.

Processors of 6GB of RAM, capacity of 128GB, battery life of 30 de ore.

Interfata Oxygen OS nu ofera o experienta atat de curata ca la Pixel, dar e mai buna ca la orice phone Samsung.

Senzorul de amprenta e incorporate in display your functioneaza foarte bine. Cel mai mare desavantaj e camera, care nu impresioneaza. De asemenea, nu e resistent la apa si nici nu se incarca wireless.

  • Pret la pounds: 2.850 de lei
  • De ce sa-l cumperi: Daca nu vrei se dai peste 3.000 de lei pe un telefono
  • De ce sa nu-l cumperi: Daca vrei o camera photo performant

Alte telefoane de top

Apple iPhone XR
Apple iPhone XS Max
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S10 Plus
Samsung Galaxy Note 9
Huawei Mate 20 Pro
Honor View20
Google Pixel 3 XL
Xiaomi Mi Mix 3


Source link