Tuesday , July 23 2019
Home / serbia / Honor 20 cena u Srbiji, prodaja, kupovina, Honor 20 London, 21 maj, Honor 20 uživ, utisci, info, AI

Honor 20 cena u Srbiji, prodaja, kupovina, Honor 20 London, 21 maj, Honor 20 uživ, utisci, info, AIU susret globalnom predstavljanju Honor 20 serie phone, zadovoljstvo nam je da podelimo sa vama informacija da če, kao i u slučaju Honor View 20 phone, Honor 20 imati i ekskluzivnu Moschino verziju, kreiranu specijalno za sve korisnike, kojima je mobilni telefon vse od običnog uređaja, već predstavlja ceo njihov stil.

Honor is the first put premijera of the new series Honor 20 uređaja imati best for the world, and even for the cinema. Ciljevi kompanije su se, očigledno promenili.

MONDO MobIT

The hotel has a private beach with views of the sea, and a view of the beach is 20 meters from the hotel.

Moschino version of Honor View 20 phone with more memory and memorization, 256 GB, and the same situation with Honor 20 phone.

Read also about: Huawei i HONOR: Bićemo broj jedan do kraja godine!

Overhang primećuje da bi na slici mogla da i will gornja ivica telefon, ali mi smatramo da je to verovanno, prvenstveno zbog toga što se ne vidil space za slušalicu.

Honor 20 Moschino Edition biće dostupan u makar two boje, plavoj i crvenoj, kao sa slike, and with the phone no korisnici biti u mogućnosti da upare razne modne dodatke, kakvi su torbice, posebne maske i drugi "fešn asesoar“.

Ono što već sad to je je da Honor 20 linija sastojati od tri ili četiri modella. For the 21st May at London trebalo bi da will be introduced by the model:

– Honor 20 (confirmed)
– Honor 20 Line (confirmed)
Honor 20 Pro (not confirmed) i
– Honor 20 Moschino Edition.

MONDO MobIT no 21. maja biti u Londonu, da vam seivo prenese utiske s premijere, kao i ranijih godina, a do tada čigurno čuti i objaviti još neki detalj o ovom zanimljivom telefon, o kojem danas ceo IT svet "bruji".

Do biste vi voleli da Honor 20 ponudi?

Waiting your comments ispod vesti i na Facebook, Twitter and Instagram lattice.

See Design Honor View 20 Moschino Edition:


Source link