Wednesday , May 22 2019
Home / slovenia / New korak against commercially available from brezpilotnimi letalniki

New korak against commercially available from brezpilotnimi letalniki
Tako samodejni kot vodeni letalniki pomenijo novost, ki odpira številna varnostna i organizacijska vprašanja. Photo: EPA

Podjetje Wing is in a period of time, it has been finished, the food and health of the recipes, the regulators have been able to learn how to make the showers ready for cooking in the room. V torek sa podjetju uradno podelili licenco, ki se prinaša status letalske družbe.

Kot so zaasili v Zvezni upravi za zračni promet (FAA), comes from brezpilotnimi letalniki zastavlja vprašanja v povezavi z varnostjo, hrupom in zasebnostjo. Prepričani so, da bo Wing succesfully spoken all izzive, pa paštno fake strogemu nadzoru.

"Podelitev license, ki bo omogočala dostavo, predstavlja pomemben korak na poti k integraciji letalnikov v naše gospodarstvo," je ob podelitvi licencila državna sekretarka za promet Elaine Chao.

Naročilo izdelkov, ki jih dostavljajo brezpilotniki, poteka prek mobilne aplikacije. Naročeno naložijo na letalnik, ki nato odleti do destinje in preko posrne vrvi paket run before hišo.
Sredi meseca je podjetje Wing licenco za komercialno enough to show them in Avstraliji, natančneje for del Canberra. Glavna razlika at avstralski license is in tem, da morajo biti letalnikand push pilotirani, in no avtonomni. Wing leteče dostavnike testira tudi na Finskem, kjer pa regulatorjev očitno še ni prepričal.


Source link