Sunday , September 22 2019
Home / slovenia / You will be afraid that you will not suffer the deadly pain

You will be afraid that you will not suffer the deadly painLJUBLJANA – Slovenija is in its own right with European possessions, with the possibility of being able to do so with a view to ensuring that it is in the south of the country. They talked about what they said before they were told Franc Strle, Marta Grgic Vitek in Tatjana Avšič Županc.Kot so have a strokovnjaki, is next to us the most Lyme borelioza. Letno beležijo from 3000 to 7000 pains. Watching her lapel meningoencephalitis, against kateremu is easy to clash with cepljenjem. Strokovnjaki opozarjajo na previdnostne ukrepe, saj se s toplejsi vremenem sa tudi aktivnosti klopov, s tem pa se poveča verjetnost okužb, ki lahko resno ogrozijo naše zdravje. Nujno je, da prednjenjenje v zvezi z njegovnih ukrepe, koji vsebuje zagotovljajo, da je vključujejo, da je vključujejo. kri. The following shall be referred to in the Annex to this Regulation, with reference to the following: saj njihov vonj klope odganja.

Lymska borelioza se z različnimi clinicalni slikami in se navadno start z značilnimi spremembami na koža. In the city, the flap is easy to use in order to make sure that it is spread over the surface, in the light of the weather in the future. It is easy to get a chance to get a chance to get to the basement.

Depresija, tresenje i glavoboli

The lapel meningoencephalitis is a virus that is transmitted to the livestock, which is transmitted from the point of view of the lapel. The first phase of the lesion begins approximately one day after the point of flap with a weak hearing, with the boluses in the mišicah, glavobol in vročino. In the case of the following cases, the body of the body, the body of the body, the urine glavobol, the skin, the skin, the skin and the skin, in a year or more, in the future in zbranosti. For up to 10 shots of the bolts, the size of the sheath is approximately the same. Bolezen lahko pusti trajne posledice, med katere sodijo glavoboli, vrtoglavice, motnje sluha, zmanjšana sposobnost concentrationje, depresija in motnje razpoloženja, motnje v delovanju avtonomnega živčevja in ohromitve.


Source link